illy koffiedeals van Koffiemarkt

illy koffie koopt u natuurlijk bij Koffiemarkt. U krijgt altijd de allerbeste illy koffie voor de laagste prijs.
Wat dacht u bijvoorbeeld van ons proefpakket met gratis kop-en-schotel of onze bestsellers voor een vaste lage prijs? Gun uzelf de kwaliteit van illy. Bestel deze perfecte koffie hier en profiteer van onze 100% proefgarantie en gratis levering.

illy koffiemachines met een uniek proefpakket


De Iperespresso koffie van illy is subliem. Kenners zijn niet alleen vol lof over de ongeëvenaarde koffiesmaak; ze zijn ook lovend over het uitzonderlijk mooie design van de illy koffiemachines. Het zijn eyecatchers in elke keuken of op elk kantoor. Deze machines hebben een uniek ontwerp met een speelse knipoog naar het verleden. Bekijk ze hier.
Hoe illy haar koffie maakt


Al meer dan 80 jaar laat illy liefhebbers genieten van de beste koffie die de natuur te bieden heeft. Enkel de allerbeste Arabica koffiebonen komen na vele strenge kwaliteitscontroles in aanmerking om onderdeel te worden van de befaamde illy blend. Met nadrukkelijke aandacht voor innovatie, onderzoek en duurzaamheid is illy trots om wereldwijd geassocieerd te worden met koffie van excellente kwaliteit. Vanuit Triëst, Italië, staat de familie Illy nog altijd vol passie aan het roer van de organisatie en dat proef je.


illy koffierecept

Wie is de koffieproever?

illy koffie

illy koffie

 

Wat een oenoloog is voor wijn, is een koffiemelangeur (melangeren betekent mengen) voor koffie: een sleutelfiguur die verantwoordelijk is voor de kwaliteit van het eindresultaat. Het werk van koffiemelangeurs heeft veel overeenkomsten met het werk van een oenoloog. Zo kiezen koffiemelangeurs ieder jaar opnieuw de partijen koffie die ingekocht moeten worden. Ze beoordelen en analyseren de oogst en maken op basis daarvan keuzes. Dit leidt tot een evenwichtige en excellente melange.

 

illy koffie

Quote van Robert over illy

Wij drinken thuis niet zoveel koffie dus een capsulesysteem is voor ons perfect.
Echt iedere keer opnieuw even een geniet momentje!