Celeste d'Oro capsules

Celeste d'Oro koffie

Men die in het bezit is van een Nespresso machine zoekt al snel naar Nespresso koffiecups, niet wetende dat er ook hele goede alternatieve koffiecups voor het Nespresso apparaat bestaan. Celeste d’Oro is overheerlijke Italiaanse koffie en is nu ook verkrijgbaar in handige koffiecups voor het Nespresso apparaat. Heel handig dus voor wanneer u wat afwisseling wilt binnen uw koffiegebruik.

Maak kennis met Celeste d'Oro compatibel met Nespresso®. De bonen van Celeste d’Oro zijn slow roasted. Dit betekent dat ze op een lagere temperatuur zijn gebrand waardoor de aroma’s en de smaken meer tijd krijgen om vrij te komen waardoor uw koffiebeleving veel intenser wordt.

Smaakwijzer Celeste d'Oro cups voor Nespresso

2 Artikel(en)

per pagina

2 Artikel(en)

per pagina

Vele smaken, voor ieder wat wils

Celeste d’Oro heeft diverse smaken met allemaal een eigen karakter die ook door vele fijnproevers worden gewaardeerd. De smaken gaan van zacht doch intens naar romig en vol tot krachtig en bitter. Door de verscheidene smaken kunt u de koffie steeds opnieuw ontdekken. De bonen zijn volledig afkomstig van de Arabica plant. Op Koffievoordeel vindt u een smaakomschrijving en wordt de sterkte en intensiteit van de koffie aangegeven. Kunt u niet kiezen of wilt u ze allemaal proberen? Dan kunt u het beste kiezen voor het Celeste d’Oro proefpakket met verschillende smaken koffiecups. Zo kunt u thuis alles uitproberen en uw favoriete smaak bepalen. Varieer eindeloos met deze Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat en laat ze niet in uw voorraadkast ontbreken!

Slow roasted

De meeste koffie van tegenwoordig is gemaakt van koffiebonen die op moderne wijze zijn gebrand. De bonen van Celeste d’Oro zijn met een meer ambachtelijke techniek bereid. Ze zijn slow roasted, wat een vertraagde vorm van branden is. De slow roasted techniek duurt langer dan het gebruikelijke koffiebranden, waardoor de smaken in de koffiebonen meer tijd hebben om vrij te komen. Omdat in de hedendaagse maatschappij alles goedkoop en snel moet, hebben de koffiebranders snellere en andere technieken ontwikkeld. De unieke en rijke smaak van slow roasted koffie ging hiermee verloren. Gelukkig kunnen wij u koffie, gebrand middels deze ambachtelijke methode, aanbieden tegen een scherpe prijs!

Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat

Combineer uw Nespresso capsules met de Celeste d’Oro koffiecups voor het Nespresso apparaat en u zult de kracht en smaaksensatie van dit koffiemerk ervaren. Celeste d’Oro betekent “hemels goud” in het Italiaans en dit is niet voor niks. U zult zich wanen in Italië met de zon op uw huid en de rust van de natuur. Wie wilt er nou niet zo wakker worden? Celeste d’Oro is koffie met pit, met karakter en intensiteit. Verder voldoet het koffiemerk aan alle Fairtrade eisen. Bestel nu uw favoriet of het uitgebreide proefpakket en krijg het gratis thuisbezorgd!

Koffievoordeel biedt meerdere koffiecups geschikt voor uw Nespresso apparaat zoals Australian Espresso en Grand Maestro Italiano. Daarnaast bieden wij Capsul-in boxen met lege cups die geschikt zijn voor de Nespresso machine en gevuld kunnen worden met gemalen koffie naar keuze. Dit zijn verschillende alternatieve capsules voor de Nespresso machine die Koffievoordeel biedt, bekijk ook de rest van ons assortiment. Dit assortiment bestaat uit koffie afkomstig uit alle toonaangevende koffiegebieden over de hele wereld. Koffievoordeel levert deze premium koffie voor een spectaculair lage prijs.