Bazzara assortiment

Bazzara koffie

Dankzij de waardevolle ervaring van meester koffiebranders is de blend altijd het resultaat van een langzaam brandproces. Op deze manier laten belangrijke chemische reacties de met zorg geselecteerde koffiebonen hun fijnste aroma’s verspreiden. Zo zullen alle karaktereigenschappen van elke blend opvallen. Dit zelfde brandproces geeft de bonen hun kleur. Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen worden de melanges aan de lucht gekoeld. Dit proces is fundamenteel voor een intens aroma en een betere conservering van het product.

» Bekijk hier al onze Bazzara koffie  

 

    

De beste Bazzara koffiemelanges

Bazzara Aromamore (Koffiebonen)
De Bazzara Aromamore is een gemiddeld milde koffiesoort, en is naast koffie en espresso ook geschikt voor cappuccino. Een melange van 70% top kwaliteit Arabica geblust met 30% Robusta. Deze koffie heeft een veel lager cafeïnegehalte dan gemiddeld. Een zeer smakelijke, levendige samenstelling, bedacht voor de echte Italiaanse espresso kenners. De prachtige fruitige zuurgraad van deze melange geeft intense smaken van zoethout tot gedroogde abrikozen. Een echte liefhebber voor een pittige, maar niet bittere espresso kiest Bazzara Aromamoren.

Bazzara Dodici GranCru 12 (Koffiebonen)
Deze melange bestaat uit 12 van de beste soorten Arabica koffiebonen. Het bloemige aroma doet denken aan de geur van oranjebloesem in een harmonieuze wijze met sensaties van likeursmaak. Een unieke smaak, die langzaam geroosterde amandelen mengt met gearomatiseerde Caribische rum en aangename tonen van kostbare tabaksbladeren. Een bitter-kruidige smaak verweven met de geur van gekonfijte sinaasappelschil ondergedompeld in chocolade.

Bazarra Dolcevivace (Koffiebonen)
Met de Bazzara Dolcevivace koffiebonen kunt u heerlijke espresso maken, maar ook de beste cappuccino’s of café latte’s zetten. Een melange van Arabica met Robusta, een overvloedige crèmalaag en krachtige smaak. De koffie heeft een aangename mix tussen fruit, geroosterd brood en geroosterde noten. In de zeer aromatische afdronk ontstaan tonen van ruwe oranjebloesem, honing en gekonfijt fruit.

Bazzara GranCappuccino (Koffiebonen)
Een zeer innovatie mix van fijne koffie, gemaakt voor degene die een authentieke Italiaanse cappuccino ervaring wensen terwijl men op hetzelfde moment een zeer aangenaam, smaakvolle espresso wil produceren. De langdurige nasmaak bevat tonen van honing. In de cappuccino zijn dezelfde aromatische kwaliteiten in de schuimende melk te herkennen, het is de smaak die doet denken aan met honing gevulde croissants.