Bestel de Celeste d'Oro koffiepakket

Bestel de Celeste d'Oro koffiepakket

Maak perfecte Italiaanse koffie met uw Dolce Gusto® apparaat

Waanzinnig lekker! Dat is het eerste wat in ons opkwam toen we de koffie van Celeste d'Oro proefden. Dit overtreft werkelijk al onze verwachtingen. Heerlijk genieten van een vers gezet kopje Celeste d'Oro, romige koffie met een mooie afdronk. Deze koffie heet niet voor niets ''hemels goud''.Celeste d'Oro pakketten voor Dolce Gusto®

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.


Het proefpakket bevat de volgende smaken:

Lungo 3x16 cups  
120ml uitmuntende koffie in uw kopje. Een prachtige samenstelling van de mooiste Arabicakoffies. Smaakvol, een frisse aciditeit en complexe tonen van zoet fruit. Wees gewaarschuwd: zodra u dit geproefd hebt, kun u er geen genoeg van krijgen.

Espresso 2x16 cups 
Een volle smaak met een vleugje aciditeit. Er blijft een rokerige houtsmaak nazinderen, maar het is vooral de evenwichtigheid die indruk maakt. Uitzonderlijke Arabica's en Robusta's komen perfect samen in een kopje van 50ml.

Cappuccino 3x16 cups
200ml romig melkschuim en daarbij een stevige espresso. Italianen nuttigen een cappuccino bij het ontbijt, terwijl de rest van de wereld om begrijpelijke redenen de hele dag door van deze heerlijke drank wil genieten!

Latte Macchiato 2x16 cups
Voeg 50ml espresso bij 170ml van de latte capsule. Het resultaat is een koffie die zich zalig zacht vermengt met een lichtzoete melksmaak. Voor de liefhebber is dit de makkelijkste manier om thuis de pefecte Latte Macchiato te bereiden.

Cafe au Lait 2x16 cups
Café au Lait is een heerlijke romige koffie verkeerd. De evenwichtige balans tussen Arabicakoffie en creamer zorgt voor een perfecte smaaksensatie. Drinkt u uw koffie verkeerd liever wat zoeter? Even wat suiker toevoegen, roeren en genieten!Misschien vindt u dit ook lekker: