Exclusieve lezerspromotie

Exclusieve lezerspromotie Exclusieve lezerspromotie

Grand Maestro Italiano bonen zijn de allerbeste Arabica bonen uit verschillende delen van de wereld. De bonen van Grand Maestro Italiano komen uit Costa Rica, Mexico, Colombia en Brazilië en zijn bij elkaar gebracht tot een heerlijke blend. Dankzij de smaakvolle bonen en de verfijnde blend is er een temperamentvolle koffie ontstaan die velen het hoofd op hol brengt. Wilt u het zelf ook eens ervaren? Kies uit onderstaande introductiepakketten en geniet!

Kent u onze 100% proefgarantie al? Zo kunt u gemakkelijk en zonder risico eens een nieuwe koffie uitproberen.

 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat maakt de koffie van Grand Maestro Italiano zo speciaal?

Met de koffie van Grand Maestro Italiano heeft u goud in handen. Zwart goud. Het is koffie die u niet gedachteloos achterover slaat. U proeft de zorg en aandacht voor hun product. U proeft de kwaliteit van deze koffiebrander. Ervaar uw favoriete koffiemoment met Grand Maestro Italiano.

Selecteren van koffiebonen

De koffiebranders van Grand Maestro Italiano gaan zorgvuldig te werk. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Alleen de allermooiste Arabica’s en meest verfijnde Robusta’s uit Midden- en Zuid-Amerika en Azië zijn goed genoeg voor de blend van dit gerenommeerde merk. Arabicabonen hebben een milde en aromatische smaak en zijn dus essentieel voor het eindproduct. Robusta koffiebonen bevatten meer cafeïne en geven dus de nodige extra energie aan koffie. Goed blenden is een kunst, een kunst die Grand Maestro Italiano als geen ander verstaat.

Branden van koffiebonen

Een ander essentieel stadium in het proces van boon tot kop is de branding. Tijdens het branden krijgen de groene bonen hun herkenbare bruine koffiekleur en -geur. De koffiebranders van Grand Maestro Italiano weten maar al te goed dat dit een cruciale stap is in het productieproces. Hiermee valt of staat de smaak. Een authentieke Italiaanse branding zorgt voor de klassieke smaak van Italiaanse espresso. Een smaak die nooit gaat vervelen. Iets meer kracht en pit ontstaan bij een langere branding. Het succes van Grand Maestro Italiano is het bewijs van hun vakmanschap.

Proeven voor perfectie

Natuurlijk moet een eindproduct uitgebreid getest worden. Grand Maestro Italiano is pas tevreden als de meest kritische barista een glimlach op zijn gezicht krijgt. Instemmend gemompel: “Zo moet koffie smaken.” Een team van proevers die voldaan hun akkoord geven aan een succesvolle blend. Uiteraard hoort Grand Maestro Italiano ook graag wat de ervaring is van enthousiaste thuisbarista’s. Het team van Koffievoordeel onderwerpt de koffie van Grand Maestro Italiano regelmatig aan een kritisch onderzoek en komt tot de conclusie: koffie op zijn best!

Producten van Grand Maestro Italiano

Naast bonen en gemalen koffie heeft Grand Maestro Italiano ook koffiepads voor Senseo® in het assortiment. Deze pads laten zien dat goede koffiepads niet duur hoeven te zijn. Daarnaast heeft deze koffiebrander ook een mooi assortiment aan capsules voor Nespresso®-apparaten. Zoekt u de smaak van de Original en Celeste koffiebonen? Probeer dan deze smaken in capsule-vorm. De andere cups van Grand Maestro Italiano hebben een andere kenmerkende koffiesmaak. Een smaak voor elk moment van de dag!