Grand Maestro Italiano koffie met gratis koffiekopjes & overheerlijke truffels

Grand Maestro Italiano koffie met gratis koffiekopjes & overheerlijke truffelsGrand Maestro Italiano koffie met gratis koffiekopjes & overheerlijke truffels

Grand Maestro Italiano koffie met gratis koffiekopjes & overheerlijke truffels

Maak kennis met de voortreffelijke koffie van Grand Maestro Italiano. Italiaanse meesterbranders selecteerden zorgvuldig de allerbeste Arabica en Robusta koffiebonen uit Centraal- en Zuid-Amerika, met als resultaat zeer verfijnde en intense koffies. Een waar genot voor uw smaakpapillen! Bestel het proefpakket dat bij u past en ontvang overheerlijke truffels & twee originele koffiekopjes t.w.v. €24,95 cadeau.

Bovendien geldt bij Koffiemarkt: Niet lekker? Geld terug! Zo kunt u gemakkelijk en zonder risico eens een nieuwe koffie uitproberen.

 1. Proefpakket Grand Maestro Italiano - Senseo (216 pads), Belgische truffels en 2 kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - Senseo (216 pads), Belgische truffels en 2 kopjes

  Probeer nu extra voordelig de klassieker Original en de smaakvolle Celeste van Grand Maestro Italiano speciaal voor uw SENSEO®. Bovendien zit er in dit pakket niet alleen fantastische koffie van de Koning onder de koffie! U ontvangt ook gratis twee originele Grand Maestro Italiano mokken en overheerlijke Belgische truffels. En dat allemaal voor een prijs waar u geen nee tegen kunt zeggen.

  Vanaf: 58,31 17,94
  U bespaart
 1. Proefpakket Grand Maestro Italiano - Dolce Gusto (128 cups), Belgische truffels en 2 kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - Dolce Gusto (128 cups), Belgische truffels en 2 kopjes

  Heeft u de Grand Maestro Italiano capsules voor Dolce Gusto® al eens geprobeerd? De kwaliteit van de Koning onder de koffie voor een stuntprijs! Met dit proefpakket maakt u heel makkelijk en voordelig kennis met deze heerlijke melange. U ontvangt bovendien ook twee originele mokken en overheerlijke truffels. 

  Vanaf: 69,97 25,22
  U bespaart
 1. Proefpakket-Grand-Maestro-Italiano---caffeinevrij-koffiebonen-(2-kg),-Belgische-truffels-en-2-kopjes-
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - caffeinevrij koffiebonen (2 kg), Belgische truffels en 2 kopjes

  Grand Maestro Italiano is de koning onder de koffie. De branders van Grand Maestro Italiano hebben een prachtige cafeïnevrije melange weten te creëren die lekker mild proeft, weinig bitters bevat en een zoete en lange afdronk heeft. Kortom, het is mogelijk om een mooie decafé te drinken die van hoge kwaliteit is. Nu 2 kilo cafeïnevrije koffie met 2 gratis originele Grand Maestro Italiano mokken t.w.v. 19,95

  Vanaf: 71,95 19,98
  U bespaart
 1. Proefpakket Grand Maestro Italiano - Edizione Limitata koffiebonen (2 kg), Belgische truffels en 2 kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - Edizione Limitata koffiebonen (2 kg), Belgische truffels en 2 kopjes

  Probeer nu tijdelijk extra voordelig de 100% Arabica 'limited edition' van Grand Maestro Italiano: de Edizione Limitata, een exclusieve koffie voor fijnproevers. Deze 'slow roast' koffie heeft een mooie volle smaak en een zachte afdronk. Laat je verrassen door deze pittige koffie met een aangenaam zuurtje. Bestel deze koffie snel en profiteer van gratis levering en onze 100% proefgarantie. Onbezorgd genieten.

  Vanaf: 78,95 26,32
  U bespaart
 1. Proefpakket-Grand-Maestro-Italiano---filterkoffie-(6-x-500-gr),-Belgische-truffels en-2-kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - filterkoffie (6 x 500 gr), Belgische truffels en 2 kopjes

  Grand Maestro Italiano is de koning onder de koffie. Ervaar de vertrouwde smaak van heerlijke filterkoffie met een vol aroma, alleen dan nog lekkerder en intenser. Probeer deze excellente koffie die proeft als een premium roodmerk.

  Vanaf: 67,67 22,87
  U bespaart
 1. Proefpakket Grand Maestro Italiano - Nespresso (100 cups), Belgische truffels en 2 kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - Nespresso (100 cups), Belgische truffels en 2 kopjes

  De populaire Original van Grand Maestro Italiano is nu ook beschikbaar in capsulevorm. Dat is goed nieuws! Nu kun je deze heerlijke koffie dus ook proberen als je een Nespresso koffiesysteem hebt. De hoogste kwaliteit voor een stuntprijs! Maak kennis met deze heerlijke melange met medium/volle body en goede intensiteit. Bestel dit capsulepakket nu en profiteer van onze gratis levering en 100% proefgarantie!

  Vanaf: 60,73 17,20
  U bespaart
 1. Proefpakket Grand Maestro Italiano - koffiebonen (2 kg), Belgische truffels en 2 kopjes
  Proefpakket Grand Maestro Italiano - koffiebonen (2 kg), Belgische truffels en 2 kopjes

  Maak extra voordelig kennis met de klassieker Original en Celeste koffiebonen van Grand Maestro Italiano. In dit goedgevulde proefpakket zit niet alleen fantastische koffie van de Koning onder de koffie. U ontvangt ook gratis twee originele Grand Maestro Italiano mokken en overheerlijke Belgische truffels. En dat allemaal voor een stuntprijs!

  Vanaf: 65,95 19,40
  U bespaart