Koffiebonen | 250 gram | goed voor 36 tassen36 tassen

Highlands Gold - koffiebonen -

De Highlands Gold wordt gemaakt van 100% arabicabonen die UTZ-gecertificeerd zijn én voorzien van de kwaliteitsnorm Strictly High Grown. De smaak is overweldigend, vol en intens! Highlands Gold neemt u mee op reis.
Normale prijs 9,99 Speciale prijs 4,99 (bij 24 stuks)
U bespaart
Kies uw aantal: (per 250 gram)
 • 24 stuks
  119,76 (4,99 p/s)
  U bespaart 120,00
 • 12 stuks
  63,48 (5,29 p/s)
  U bespaart 56,40
 • 6 stuks
  34,14 (5,69 p/s)
  U bespaart 25,80
 • 1 stuk
  5,99
  U bespaart 4,00
Niet op voorraad
Highlands-Gold---koffiebonen--
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Beschrijving

Strictly High Grown

In de zoektocht naar speciale koffie vonden wij het merk Highlands Gold. We zijn erg blij dat we u, na een lange onderhandeling, deze speciale koffie mogen aanbieden. Want het is niet zomaar een koffie. Deze koffie wordt gemaakt van 100% arabicabonen die afkomstig zijn van de hoogste hellingen in Mexico en Honduras. Ze zijn UTZ-gecertificeerd én voorzien van de kwaliteitsnorm Strictly High Grown (SHG): de allerhoogste kwaliteit die er bestaat. Deze bonen worden verbouwd in gebieden die minstens 1350 meter boven de zeespiegel liggen. Ze groeien langzamer door de ijle lucht en kunnen zo meer vitamines en mineralen tot zich nemen. Daarnaast zijn ze beter gehard dan bonen van lagergelegen hellingen. De smaak is overweldigend, vol en intens! Al bij het openen van het schitterende blikje komen de aroma's van chocolade en mokka u tegemoet. Nadat u de koffie gezet hebt en het voorzichtige eerste slokje genomen hebt, merkt u onmiddellijk dat de balans tussen alle smaken perfect is.
Smaakt naar Deze koffie geeft onmiddellijk zijn tonen van donkere chocolade en mokka tonen vrij. Daarna volgt een lichte frisheid die overgaat in zuivere en heerlijke zoete tonen van karamel. In de lange, zachte nasmaak vindt u aroma's van hazelnoten en chocolade terug met zelfs hints van mooie kruiden als laurier en zoethout.
Past bij Prachtig als espresso met vele lagen, diepgang en complexiteit. En als basis voor een cappuccino of caffè latte is deze koffie uitermate geschikt om er een lekkere praline bij te serveren.
Herkomst Deze koffie wordt gemaakt van 100% Arabica bonen, afkomstig van de hoogste hellingen in Mexico en Honduras, UTZ gecertificeerd én voorzien van de kwaliteitsnorm “Strictly High Grown”.
Specificaties
Art.nr.CW105901
unitgram
Arabica percentage100
Afkomstig uitMexico, en Honduras
EAN-nummer8718868351791
KoffiesoortKoffiebonen
MerkHighlands Gold
SmaakChocolade, Notig
IntensiteitSoepel
Reviews
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!