Iperespresso | 130 gram | goed voor 21 tassen21 tassen

illy - iperespresso - Cafeïnevrij

De cafeïnevrije variant van illy wordt gezien als dé keuze voor koffieliefhebbers die ook 's avonds nog graag van een lekker kopje koffie genieten. De illy Iperespresso Cafeïnevrij is een van de weinige cafeïnevrije espresso's die nog altijd de eigenschappen van het origineel hebben. Een espresso van deze koffie tekent zich door zijn fijnporige, roodbruine crema, die elegant is en lang aanhoudt. Probeer het zelf!
Normale prijs 10,49 Speciale prijs 8,99 (bij 24 stuks)
U bespaart
Kies uw aantal: (per 130 gram)
 • 24 stuks
  215,76 (8,99 p/s)
  U bespaart 36,00
 • 12 stuks
  113,88 (9,49 p/s)
  U bespaart 12,00
 • 6 stuks
  58,50 (9,75 p/s)
  U bespaart 4,44
 • 2 stuks
  19,98 (9,99 p/s)
  U bespaart 1,00
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis
illy---iperespresso---Cafeïnevrij
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Beschrijving

Altijd de beste kwaliteit

Deze cafeïnevrije variant wordt gezien als dé keuze voor koffieliefhebbers die ook 's avonds laat nog graag van een lekker kopje koffie genieten. Het is dezelfde melange als die van de Classico. Alleen de beste koffieoogsten worden gebruikt en gemelangeerd. De verhoudingen van de melange worden doorlopend aangepast om de constante en uitmuntende smaak te garanderen waar illy bekend om geworden is. Dankzij de beste cafeïne-extractietechnieken heeft deze melange een cafeïnegehalte van minder dan 0,05%. Dat is minder dan de wettelijke voorgeschreven hoeveelheid. Een prestatie van wereldformaat! De koffiebranders van illy hebben alles in het werk gesteld om dezelfde smaak te realiseren als die van de Classico. En daar zijn ze in geslaagd: deze koffie heeft een mooi evenwicht tussen kracht en mildheid.
Smaakt naar Ontdek tonen van chocolade, toast, karamel en jasmijn. Deze koffie kan omschreven worden als fluweelzacht, nootachtig, fijn en in volle harmonie.
Past bij Zet met uw Iperespresso-machine altijd een aromatische en fluweelzachte espresso. Het apparaat regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd, waardoor de koffie altijd op de juiste manier gezet wordt.
Herkomst illy Cafeïnevrij is gemaakt van 9 zuivere Arabicasoorten, uit landen als Ethiopië, Colombia, Costa Rica, Brazilië en India.
Specificaties
Art.nr.CW211710
unitcapsules
KenmerkCafeïne vrij
Afkomstig uitZuid-Amerika, Afrika en Azië
Arabica percentage100
EAN-nummer8003753154541
KoffiesoortIperespresso
Merkilly
SmaakChocolade
IntensiteitSoepel
Reviews