Koffiebonen | 500 gram | goed voor 70 tassen70 tassen

Jacobs - Balance gemahlen

Deze Jacobs koffie heeft een milde smaak en bevat weinig cafeïne. Hierdoor zijn de smaken gemakkelijk herkenbaar. De koffiebonen werden zorgvuldig geselecteerd en verfijnd vóór het braadproces. Het bevat ook een speciale mix van cafeïne (50%) en cafeïnevrije (50%) koffie.

5,99
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis
Jacobs---Balance-gemahlen
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Beschrijving

De Jacobs-koffie is verder verfijnd door zijn branding, wat een zachte smaak creëert. De cafeïne-intensiteit is laag, dus de individuele aroma's zijn nog steeds duidelijk herkenbaar. De koffie is gemaakt van Arabica-bonen. Deze bonen hebben een aromatische smaak.

Probeer het eens
De zachte aroma's maken deze Jacobs Auslese Mild een zachte koffie. Het cafeïnegehalte is ook lager dan dat van andere filterkoffie. Het geavanceerde vuurproces maakt deze Jacobs Mild een onmiskenbare smaak.

Het merk Jacobs Coronation
De oprichter, Johan Jacobs, had een droom in 1895. Hij wilde een koffie van speciale kwaliteit roosteren, zodat mensen hun droom konden volgen. Sindsdien is het een van de grootste koffieproducenten ter wereld en actief in meer dan 25 landen. De magische smaken hebben het product tot een succes gemaakt.

Specificaties
Art.nr.CW116602
EAN-nummer4000508158513
KoffiesoortKoffiebonen
MerkJacobs
Reviews