koffie veganist koffie veganist

Past koffie bij een vegan lifestyle?

Absoluut! Als u veganist bent, leeft u bewust. U gebruikt geen dierlijke producten omdat u wreedheid tegen dieren en exploitatie ervan verschrikkelijk vindt. Natuurlijk houdt u zich dan aan een gezond, plantaardig dieet met pure producten. Koffie past perfect bij zo’n dieet. Het is een plantaardig natuurproduct zonder dierlijke toevoegingen. Bovendien is bewezen dat koffie goed is voor de gezondheid!


Een vegan lifestyle houdt meer in dan alleen dierlijke producten laten staan. Net als veel andere mensen zoekt u als veganist naar manieren om goed te zijn voor zowel uw medemens als het milieu. Dat bepaalt uw keus van voedselproducten. Gelukkig zijn er steeds meer producten die duurzaam geproduceerd worden. Een mooie ontwikkeling, ook op koffiegebied, die wij van harte ondersteunen. Maak kennis met een aantal van onze pure koffies die duurzaam en verantwoord worden geproduceerd.
Duurzame en pure koffies


Ontdek hieronder een aantal koffies van koffiebranders die zich inzetten voor duurzaamheid en eerlijkheid. Als u deze koffies koopt, geniet u niet alleen van de mooie smaak van deze pure koffies. U draagt ook uw steentje bij aan betere werkomstandigheden voor koffieboeren en een beter milieu. Dat is nog eens (h)eerlijk genieten!

Kunt u niet kiezen? Bekijk onze verschillende koffiesoorten