Iperespresso

illy Iperespresso capsules zijn alleen te gebruiken in een illy Iperespresso machine.

Met de Iperespresso capsules van illy maak je altijd een aromatische en fluweelzachte espresso. Een perfect kopje koffie! Iperespresso is het exclusieve espresso systeem dat door illy Café is ontwikkeld. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. Dankzij illy Iperespresso cups kun je nu ook thuis van de heerlijkste espresso’s genieten. Ben je de trotse eigenaar van een illy Iperespresso koffiemachine en wil je graag weten wat illy je te bieden heeft? Probeer dan de verschillende illy cups en ontdek het unieke karakter van alle smaken die worden gemaakt van bonen uit verschillende delen van de wereld. Bekijk hieronder al onze illy koffiesmaken in capsules. Ben je op zoek naar een stijlvolle illy koffiemachine? Kijk dan snel naar ons mooie assortiment illy machines.

12 Artikel(en)

per pagina

12 Artikel(en)

per pagina

Vertrouwd door ervaring

illy biedt het beste wat de natuur te bieden heeft. De smaak van illy is altijd herkenbaar: een fluweelzachte sensatie voor het geviel en een vleugje zoet dat je meteen opmerkt. Een evenwichtige dialoog tussen zure en bittere noten, bloemige en fruitige noten. Dit komt uiteindelijk allemaal samen in een zoete sensatie. Ook – en vooral – voor kenners die hun koffie zonder suiker drinken. De illy melange kenmerkt zich door de perfecte melange van negen verschillende soorten Arabica koffiebonen, geselecteerd door de beste plukkers ter wereld. Iedere variëteit voegt een noot toe aan het eindresultaat. Het is juist de mix die de rijkdom en emotie geeft die geen enkele afzonderlijke Arabica kan bieden. De bewerking wordt gedaan middels verschillende technologieën die bijdragen aan het behouden van zijn natuurlijke smaak. Door de bijna tachtig jaar ervaring weet illy exact waar de juiste bonen te vinden zijn.

Monoarabica

De Monoarabica koffies van illy verdienen extra aandacht. Deze melanges zijn Single Origins uit verschillende delen van de wereld. Elk met een eigen, specifieke smaak. Koffie voor fijnproevers. Maak kennis met de unieke eigenschappen en smaken van Arabicasoorten uit diverse landen. Proef en probeer, en ga zo op reis naar allerlei koffielanden. Koffiemarkt biedt de Monoarabica Brazil, Colombia, Costa Rica, Ethiopia, Guatemala en India. Deze smaken hebben stuk voor stuk een eigen karakter en kracht. Probeer ze allemaal!

illy Iperespresso capsules

Iperespresso is een systeem dat door illy zelf ontwikkeld is. Dit systeem regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd waardoor de koffie altijd op de juiste manier wordt gezet. De Iperespresso capsules van illy werden voorheen ook wel illy MIE capsules genoemd. MIE staat voor Metodo IperEspresso. Vandaar de huidige benaming Iperespresso.

Verpakking van de illy cups

Naast het zoeken van de beste bonen en het ontwerpen van een exclusief espresso systeem, heeft illy nog een factor die bijdraagt aan het maken van de beste koffie. illy weet een perfect evenwicht te creëren tussen de natuurlijke koffie en de overheerlijke geuren van de gewassen koffie. Dankzij de luchtdichte illy cups en de druk die op de blikken van staat, blijft het aroma behouden en de koffie vers. Door de manier van verpakken, bent u dus verzekerd van altijd verse koffie. Hoewel het wellicht wat ongewoon is, kan de koffie na opening van het blik het beste in de koelkast worden bewaard.

Vanaf nu zijn er geen barista´s meer nodig voor het zetten van een overheerlijk kopje espresso. Je kunt het helemaal zelf door het gemak van de Iperespresso van illy. Koffiemarkt biedt je verschillende overheerlijke smaken voor een zeer gunstige prijs. Speciaal voor degenen die meerdere smaken willen proberen, hebben wij ook verschillende proef- en mixpakketten samengesteld. Word een thuisbarista met deze overheerlijke illy cups! Bij afname van 12 blikken vanaf €8,60 per blik. Koffiemarkt verkoopt het merk illy ook in bonen, gemalen en ESE servings. Dus wat voor koffieapparaat je thuis ook hebt, illy koffie kan altijd worden gedronken!