Tassimo

Tassimo capsules zijn alleen te gebruiken in een Tassimo machine.
Tassimo staat voor genieten van elke slok, dankzij capsules die met grote zorg en kunde zijn bereid. Met de capsules van Tassimo kun je bijna oneindig variëren. Je kunt bij Tassimo terecht voor maar liefst elf verschillende warme dranken. Een koffiesmaak voor elk moment, en altijd een perfect bakje. De Tassimo cups worden gebruikt in combinatie met het Tassimo apparaat van Bosch. De zogenaamde T-disc cups zijn voorzien van een barcode. Het koffieapparaat leest daarop precies af welke temperatuur, bereidingstijd en hoeveelheid water nodig is voor het ideale kopje koffie, espresso, latte machiato, cappuccino of chocolademelk. Bekijk hieronder het assortiment Tassimo capsules dat Koffiemarkt je aanbiedt. Geniet van de kwaliteit van Tassimo.

17 Artikel(en)

per pagina

17 Artikel(en)

per pagina

De cups van Tassimo Jacobs

De verschillende koffievarianten in de Tassimo Cups zijn van het merk Jacobs, wat van origine een Duits merk is. Jacobs is opgericht in 1895 door de Duitse Lohann Jacobs en is sinds 2014 met Douwe Egberts gefuseerd. De cafeïnevrije koffie in de Tassimo Cups is van het merk Café HAG, wat tevens een van origine Duits merk is. Café HAG specialiseert zich al sinds haar oprichting in 1906 in cafeïnevrije koffie en valt sinds 1990 onder het Amerikaanse Kraft Foods. Tot slot is de Chocolademelk in de Tassimo Cups van het bekende Zwitserse chocolademerk Milka. En wie houdt er nou niet van deze romige chocolade? Kortom, alle dranken van Tassimo staan voor kwaliteit en perfectie.

Het Tassimo apparaat

De capsules van Tassimo passen alleen in een Tassimo machine. Deze machines worden gemaakt door Bosch en zijn uitgerust met Intellibrew™ technologie. De machine leest de barcode op elke capsule en weet daardoor precies wat het moet doen. Daardoor kiest het precies de juiste temperatuur, de juiste hoeveelheid water en de juiste zettijd. Wat de Tassimo verder uniek maakt is dat het apparaat zichzelf na iedere bereiding reinigt. Je kunt dus vele kopjes verschillende warme dranken achter elkaar zetten zonder het apparaat schoon te hoeven maken. Daarnaast hoef je niet te wachten: door het Flowheating™ systeem hoeft het apparaat namelijk niet van tevoren op te warmen. Voor zowel de koffie als het apparaat geldt: voor elk wat wils.

Bij Koffievoordeel kun je terecht voor de overheerlijke Tassimo cups voor een zeer gunstige prijs. Wil je graag meerdere smaken proberen? Bestel dan een van onze proef- en mixpakketten. Je kunt de cups bestellen per 10 verpakkingen, vanaf €44.95. Heb je een Nespresso apparaat en zoek je alternatieven voor cups van Nespresso? Bekijk dan onze capsules voor Nespresso.