Grand Maestro Italiano koffie Grand Maestro Italiano koffie

De perfecte koffieboon

Je hebt een mooie koffiemachine, maar je bent nog op zoek naar de perfecte koffieboon om een perfect bakje koffie te zetten. Waar begin je dan met zoeken? Wij willen je graag helpen. Wij zijn Koffiemarkt: dé online koffiewinkel van België met het grootste aanbod A-merken koffiebonen voor de laagste prijs. Lavazza, illy, Segafredo of Grand Maestro Italiano, bij ons kun je ze kopen voor de laagste prijs. En je bestelling wordt altijd gratis geleverd. Ben je niet tevreden? Maak dan gebruik van onze 100% proefgarantie. Bekijk hieronder een mooie selectie.De populairste koffiebonen van België
Wij helpen je graag

Het valt niet mee om te kiezen uit ons grote assortiment. Daarom hebben we verschillende proefpakketten voor je samengesteld, zodat je voordelig kennis kunt maken met de beste koffies. Alles om jou op weg te helpen. Of misschien weet je al welke bonen je wilt hebben. Een mooie espressoboon voor in je volautomaat, of krachtige koffiebonen voor een perfecte latte macchiato of cappuccino. Je vindt ze in onze webshop, voor de laagste prijs! Op zoek naar een koffiemachine? Kijk dan onder Machines naar ons aanbod. Heb je vragen of heb je hulp nodig? Het team van Koffiemarkt staat voor je klaar.

Wist je dit?

De koffieboon werd zo’n 1700 jaar geleden ontdekt, maar het idee om deze te branden, te malen en met water te vermengen is nog niet zo heel oud. Tot een paar honderd jaar geleden werden koffiebonen gegeten of in een wijnachtige drank verwerkt.