Celeste d'Oro 10%

Kies uw cadeau! Kies uw cadeau!

Er zijn 7 + 1 redenen waarom u deze tijdelijke promotie niet mag missen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel onder aan deze pagina. Het belangrijkste is: u krijgt alleen deze week extra korting op de sublieme koffie van Celeste d’Oro. Gebruik onderstaande code en profiteer van dit aanbod.

Hoe gebruik ik mijn code?

1. Kies uw favoriete koffie
2. Ga naar de winkelwagen en gebruik de code HEMELSGD10 *
3. Gefeliciteerd! De korting is toegevoegd aan uw bestelling*De promotiecode geldig t/m 13-03-2018. | Niet inwisselbaar i.c.m. andere promotiecodes. | Één promotiecode per klant/bestelling per adres. | De code is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Alleen geldig op koffie van Celeste d'Oro.

17 Artikel(en)

per pagina

17 Artikel(en)

per pagina

7 + 1 voordelen van de koffie van Celeste d’Oro

1. 100% Arabica: De koffie van Celeste d’Oro is samengesteld uit de allerbeste Arabicabonen uit de hele wereld. Deze bonen groeien uitsluitend in hooggelegen gebieden en zijn van de hoogste kwaliteit.

2. Allerbeste kwaliteit: De koffie van Celeste d’Oro onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit. Dat komt door de hoge eisen die deze koffiebrander stelt. De koffie heet niet voor niets ‘Hemels goud’.

3. Slowroast: De koffie van Celeste d’Oro is Slow Roasted, oftewel langzaam en ambachtelijk gebrand. Daardoor komen de koffiearoma’s bij het branden nog beter vrij in de boon en is de smaak intenser.

4. Ongekend populair: Steeds meer koffieliefhebbers drinken de koffie van Celeste d’Oro. Ze willen nooit meer anders! Deze koffie heeft geen reclame nodig: hij verkoopt zichzelf en smaakt naar meer.

5. 100% proefgarantie: U kunt de koffie van Celeste d’Oro zonder risico proberen, dankzij onze 100% proefgarantie! Wij zijn pas tevreden als u de koffie lekker vindt.

6. Gratis levering: Waarom nog slepen met koffie in boodschappentassen? De koffie komt gewoon naar u toe. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis levering!

7. Laagste prijs van België: Bij Koffiemarkt betaalt u nooit te veel. U krijgt de koffie van Celeste d’Oro altijd voor de laagste prijs van België. Superverse voorraad.

8. Extra korting: Alleen tot aanstaande maandag krijgt u extra korting op de hemelse koffie van Celeste d’Oro. Selecteer uw koffie, gebruik de code en krijg 10% korting op uw bestelling.