Celeste d'Oro

Celeste d'Oro Celeste d'Oro

Waanzinnig lekker! Dat is het eerste wat in ons opkwam toen we de koffie van Celeste d'Oro proefden. Dit overtreft werkelijk elke verwachting. Heerlijk genieten van een vers gezet kopje Celeste d'Oro, romige koffie met een mooie afdronk. Niet voor niets heet deze koffie ''hemels goud''.

24 Artikel(en)

per pagina

24 Artikel(en)

per pagina

De 7 voordelen van de koffie van Celeste d’Oro

1. 100% Arabica: De koffie van Celeste d’Oro is samengesteld uit de allerbeste Arabicabonen uit de hele wereld. Deze bonen groeien uitsluitend in hooggelegen gebieden en zijn van de hoogste kwaliteit.

2. Allerbeste kwaliteit: De koffie van Celeste d’Oro onderscheidt zich door de hoogste kwaliteit. Dat komt door de hoge eisen die deze koffiebrander stelt. De koffie heet niet voor niets ‘Hemels goud’.

3. Slowroast: De koffie van Celeste d’Oro is Slow Roasted, oftewel langzaam en ambachtelijk gebrand. Daardoor komen de koffiearoma’s bij het branden nog beter vrij in de boon en is de smaak intenser.

4. Ongekend populair: Steeds meer koffieliefhebbers drinken de koffie van Celeste d’Oro. Ze willen nooit meer anders! Deze koffie heeft geen reclame nodig: hij verkoopt zichzelf en smaakt naar meer.

5. 100% proefgarantie: U kunt de koffie van Celeste d’Oro zonder risico proberen, dankzij onze 100% proefgarantie! Wij zijn pas tevreden als u de koffie lekker vindt.

6. Gratis levering: Waarom nog slepen met koffie in boodschappentassen? De koffie komt gewoon naar u toe. Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis levering!

7. Laagste prijs van België: Bij Koffiemarkt betaalt u nooit te veel. U krijgt de koffie van Celeste d’Oro altijd voor de laagste prijs van België. Superverse voorraad.