Pelican Rouge

Pelican Rouge Pelican Rouge

Het koffiemerk Pelican Rouge kent een lange geschiedenis. Sinds 1863 brandt deze koffieproducent kwaliteitskoffie waar koffiedrinkers blij van worden. Het vertrouwde logo van de Rode Pelikaan staat symbool voor de kwaliteit en het vakmanschap van deze koffiebrander. Of je nu koffiebonen, gemalen koffie of koffiecups voor Nespresso® gebruikt van dit koffiemerk, je zult altijd de smaak van ervaring en vakmanschap proeven. Bestel je koffie van Pelican Rouge hier en profiteer van de laagste prijs, 100% proefgarantie en gratis levering.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Geschiedenis Pelican Rouge

Het verhaal van Pelican Rouge begint in Antwerpen, 1863. Daar begon Joseph van Leckwyck een koffiehandel en koffiebranderij. Antwerpen was als havenstad bij uitstek geschikt om deze handel te beginnen. Koffie kon makkelijk opgeslagen worden in depots in Antwerpen, klaar voor de export. Ook begon hij onder de merknaam ‘Roode Pelikaan’ gebrande koffiebonen te verkopen. Hij zag het belang in van goede kwaliteit en specialiseerde zich in het optimaliseren van de kwaliteit van de koffiebonen. Dankzij jarenlange ervaring heeft Pelican Rouge nu de reputatie een premium koffiebrander te zijn.

Pelican Rouge nu

Inmiddels heeft Pelican Rouge een eigen branderij, de modernste van Europa. Het hele productieproces, van koffieboon tot koffiekopje, wordt volledig gecontroleerd en geoptimaliseerd. Een eigen researchteam houdt zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en innovatie. Vandaar dat de blends van Pelican Rouge altijd een subtiele en rijke smaak hebben. Ook wat duurzaamheid betreft gaat Pelican Rouge voorop. Ze hebben samenwerkingen met certificeringen, zoals Max Havelaar, UTZ, Fair Trade en Rainforest Alliance. Kortom, verantwoorde koffie van de hoogste kwaliteit.

Pelican Rouge bij Koffiemarkt

Koffiemarkt biedt koffie aan voor de laagste prijs. Ook de koffie van Pelican Rouge kopen we zo goedkoop mogelijk in, zodat je altijd de beste prijs krijgt. Maar natuurlijk is er nog meer voordeel. Bij ons krijg je altijd gratis levering en 100% proefgarantie. Vandaar dat je altijd zonder zorgen koffie kunt bestellen en proberen.