Koffiebonen | goed voor 568 tassen568 tassen

Proefpakket Kimbo - koffiebonen (4 kg)

Maak nu heel voordelig kennis met de koffie van Kimbo: echte Italiaanse koffie uit Napels, de bakermat van de espressocultuur. Dit proefpakket bevat de toppers uit het assortiment van dit gerenommeerde koffiemerk: De Intenso, Extra Cream, Napoletano en Gold. Vier koffies die allemaal op een unieke manier heerlijk zijn. Ontdek snel wat jouw favoriete Kimbo-koffie is! Bestel nu en profiteer van onze gratis verzending en 100% proefgarantie. 

Inhoud van het pakket:

1kg Kimbo Intenso
1kg Kimbo Extra Cream 
1kg Kimbo Napoletano
1kg Kimbo Gold 

86,96 54,97
U bespaart
Niet op voorraad
Proefpakket-Kimbo---koffiebonen-(4-kg)
Inhoud pakket
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Inhoud pakket
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Kimbo - Aroma Intenso

Sterk
Kimbo Aroma Intenso is een koffie met een typisch Italiaanse branding die zorgt voor een volle body en subtiele tonen van zoetheid.
Klik hier voor meer informatie
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Kimbo - Extra Cream

Sterk
Kimbo Extra Cream is een koffie waarmee u op z'n Napolitaans kunt genieten. Proef deze Italiaanse koffie en ervaar de jarenlange ervaring van Kimbo.
Klik hier voor meer informatie
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Kimbo - Aroma Gold

Intens
Kimbo Aroma Gold is een prachtige 100% arabicakoffie die medium gebrand is. Dat zorgt voor een uitgebalanceerde smaak met een milde body.
Klik hier voor meer informatie
Beschrijving

Kimbo proefpakket bonen (4 kg)

Maak nu heel voordelig kennis met de koffie van Kimbo: echte Italiaanse koffie uit Napels, de bakermat van de espressocultuur. Dit proefpakket bevat de toppers uit het assortiment van dit gerenommeerde koffiemerk: De Intenso, Extra Cream, Napoletano en Gold. Vier koffies die allemaal op een unieke manier heerlijk zijn. Ontdek snel wat jouw favoriete Kimbo-koffie is!


Kimbo Aroma Intenso 
De Caffè Aroma Intenso van Kimbo is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van Italiaanse koffie. Deze melange is op traditioneel Italiaanse wijze gebrand, wat resulteert in een koffie met een heerlijk aroma en een karakteristieke intensiteit. Deze koffie heeft een volle body met tonen van zoetheid en een lange smaak.


Kimbo Extra Cream 
De Caffè Extra Cream van Kimbo wordt door velen bezien als de lekkerste koffie van deze Napolitaanse koffieproducent en wordt door veel koffieprofessionals gebruikt. Dankzij de heerlijke smaak en de uitbundige crema waan je je even in een koffiebar in Napels. Zeer geschikt voor een espresso volgens de beste Italiaanse traditie.

Kimbo Espresso Napoletano 
De Caffè Espresso Napoletano is medium-donker gebrand en heeft een volle, rijke smaak. Deze koffie is geschikt voor een heerlijke espresso, maar ook voor andere bereidingswijzen. 


Kimbo Aroma Gold
Kimbo Aroma Gold is een heerlijke melange van 100% Arabica. De medium branding zorgt voor een uitgebalanceerde smaak met een milde body. Als je deze koffie proeft, wil je direct naar Napels!


Het merk Kimbo 
Al ruim 50 jaar is Kimbo een begrip in koffieland. Het is het symbool geworden voor de Napolitaanse espressocultuur. Kimbo dankt zijn bestaan aan de familie Rubino: deskundige koffiebranders met passie voor hun product. Het is hun gelukt 

Specificaties
Art.nr.CWP1249010
KoffiesoortKoffiebonen
Reviews