Koffiebonen

Koffiebonen proefpakket - Italië - Selezione Premium

Dit koffiebonen proefpakket is een heerlijke kennismaking met Italiaanse koffiemelanges van verschillende merken. Dit proefpakket bestaat uit:

1 kilo Grand Maestro Italiano - Edizione Limitata
1 kilo Segafredo - Selezione Organica (Organic)
1 kilo Caffe Coronel - Top Class
1 kilo Lavazza - ¡Tierra! Selection
250 gram Highlands Gold

98,45 70,00
U bespaart
Niet op voorraad
Koffiebonen-proefpakket---Italië---Selezione-Premium-
Inhoud pakket
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Inhoud pakket
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Lavazza - koffiebonen - ¡Tierra! Selection

Intens

Maak heel voordelig kennis met de ¡Tierra! Selection, een van de premium blends van Lavazza. Een koffie voor professioneel gebruik die nu ook beschikbaar is voor de consument. Proef de zachte, dikke crema. Geniet van zachte zoetigheid en een licht fruitige afdronk. Bestel nu en profiteer van onze gratis levering en 100% proefgarantie.

Klik hier voor meer informatie
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Grand Maestro Italiano - koffiebonen - Edizione Limitata

Soepel
Deze 100% arabica 'limited edition' van Grand Maestro Italiano is een exclusieve koffie voor fijnproevers. De kwaliteit en smaak die u van Grand Maestro Italiano gewend bent, maar dan met een pittig karakter. Bestel deze koffie nu extra voordelig en profiteer van onze gratis levering en 100% proefgarantie.
Klik hier voor meer informatie
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 142 tassen142 tassen

Segafredo - koffiebonen - Selezione Organica (Organic)

Sterk
De Segafredo Selezione Organica is een heerlijke, biologische Italiaanse koffie waar u telkens weer bewust van kunt genieten. De diversiteit aan subtiele geuren van chocolade en cacao komen samen met de smaakaccenten van noten, rood fruit en karamel. Probeer deze prachtige, biologische melange van Segafredo en profiteer van onze gratis verzending en 100% proefgarantie.
Klik hier voor meer informatie
Koffiebonen | 1 kg | goed voor 144 tassen144 tassen

Caffe Coronel - koffiebonen - Top Class

Intens
Koffie-expert Tom Coronel senior heeft deze koffie exclusief met de beste koffiebonen samengesteld. Na veertien maanden van experimenteren met diverse smaken en middelen is het gelukt om deze perfecte smaak te krijgen. Een Italiaanse branding, zacht en zoetig, maar vol van smaak! Tanto corpo, zoals een Italiaan het zou zeggen. De koffiebonen hebben een verlaagd cafeïnegehalte, een lage zuurgraad en een fruitige nasmaak. Zacht, zoetig maar vol!
Klik hier voor meer informatie
Beschrijving

Maak voordelig kennis met de verschillende melanges met dit heerlijke Italiaanse koffiebonen proefpakket. 

Bazzara - Dodicigrancru
De Dodicigrancru is een van de beste espressomelanges ter wereld. De Bazzara top 12 Italian Blend bestaat uit 12 van de beste Arabicasoorten ter wereld. De smaak is unieker dan welke koffie dan ook. Proef een bloemig aroma en tonen van chocolade en geroosterde amandelen. 

Grand Maestro Italiano - Edizione Limitata
Deze 100% Arabica 'limited edition' van Grand Maestro Italiano is een exclusieve koffie voor fijnproevers. De kwaliteit en smaak die u van Grand Maestro Italiano gewend bent, maar dan met een pittig karakter. 

Segafredo - Selezione Organica (Organic)
De Segafredo Selezione Organica is een heerlijke biologische Italiaanse koffie waar u iedere keer bewust van kunt genieten. De diversiteit aan subtiele geuren van chocolade en cacao komen samen met smaakaccenten van noten, rood fruit en karamel.

Caffe Coronel - Intenso
De Caffe Coronel Intenso koffieboon is 100% Arabica en komt uit de streek waar de soort Santos groeit. Van deze Guaxupe Dulce Santa Clara boon zet u koffie met een volle, zachte smaak die makkelijk zonder suiker te drinken is. Deze zoete bonensoort heeft een chocolade-achtige nasmaak en dat maakt het de ideale koffiesoort voor bij het ontbijt. Heerlijk wakker worden!

Lavazza - ¡Tierra! Selection
Maak heel voordelig kennis met de ¡Tierra! Selection, een van de premium blends van Lavazza. Een koffie voor professioneel gebruik die nu ook beschikbaar is voor de consument. Proef de zachte, dikke crema. Geniet van zachte zoetigheid en een licht fruitige afdronk.

Set van 2 luxe dubbelwandige glazen
Dit zijn niet zomaar glazen. Drink koffie in stijl met deze luxe dubbelwandige kwaliteitsglazen van het exclusieve koffiemerk Spot On Coffee Roasters. Het formaat is uniek: perfect voor een lungo uit uw volautomaat, maar niet te groot voor een dubbele espresso. Door de dubbele, glazen wanden en het unieke design lijkt uw koffie in de lucht te zweven.

Specificaties
Art.nr.CWP00401003
KoffiesoortKoffiebonen
Reviews