Tassimo | goed voor 40 tassen40 tassen

Tassimo proefpakket - Flavours

Maak nu heel voordelig kennis met de verschillende smaken van Tassimo. Laat je verrassen door de diversiteit van deze koffiedisks geschikt voor Tassimo machines.

Inhoud van het pakket:
Tassimo - Oreo (8 kopjes)
Tassimo - Baileys Latte Macchiato (8 kopjes)
Tassimo - Chai Latte (8 kopjes)
Tassimo - Milka (choco) (8 kopjes)
Tassimo - Jacobs Latte Macchiato Caramel (8 kopjes)

31,45 25,99
U bespaart
Niet op voorraad
Tassimo-proefpakket---Flavours
Inhoud pakket
Beschrijving
Specificaties
Reviews
Inhoud pakket
Tassimo | 184 gram | goed voor 8 tassen8 tassen

Tassimo - Oreo

Exclusief voor Tassimo is het populairste koekje ter wereld nu verkrijgbaar als een heerlijk warm drankje. Probeer de nieuwe Tassimo Oreo-drank een heerlijk romige traktatie, met een echte Oreo-koekjessmaak.

Klik hier voor meer informatie
Tassimo | 268 gram | goed voor 8 tassen8 tassen

Tassimo - Chai Latte

Chai Latte is een heerlijke kruidige drank die vanuit India onze kant is opgewaaid. Traditioneel wordt de drank gemaakt met kruiden, specerijen, thee en warme melk. Met Tassimo zet binnen een handomdraai een smaakvolle Chai Latte op tafel. Ervaar de echte smaak van Chai. 

Klik hier voor meer informatie
Tassimo | 240 gram | goed voor 8 tassen8 tassen

Tassimo - Milka (Choco)

Mild
Met Tassimo geniet u thuis van een perfect bereide warme Milka-chocolademelk. Een heerlijke warme chocolademelk met een zijdezachte laag erbovenop, in een handomdraai gezet. Zet thuis heel eenvoudig een heerlijke warme chocolademelk met Tassimo.
Klik hier voor meer informatie
Tassimo | 264 gram | goed voor 8 tassen8 tassen

Tassimo - Jacobs Latte Macchiato Caramel

Sterk

Geniet van de Tassimo Caramel Macchiato, voorzien van 3 opvallende lagen: melkroom met een zoete karamelsmaak, intense espresso en een fijne schuimlaag.

Klik hier voor meer informatie
Beschrijving

Maak voordelig kennis met de 5 smaken van Tassimo en bepaal zelf uw favoriet.

Tassimo - Oreo
Exclusief voor TASSIMO is het populairste koekje ter wereld nu verkrijgbaar als een heerlijk warm drankje. Probeer de nieuwe TASSIMO Oreo-drank een heerlijk romige traktatie, met een echte Oreo-koekjessmaak.


Tassimo - Baileys Latte Macchiato
Geniet van de verleidelijke combinatie van espresso, Baileys roomlikeuraroma en romig schuim. Tassimo Baileys Latte Macchiato is heerlijk samen met een kop koffie, het is dus niet zo gek dat Tassimo de twee samen heeft gebracht in deze smaakvolle variant. Nieuwsgierig geworden? Bestel dan heel eenvoudig en voordelig bij Koffievoordeel. Zonder alcohol.


Tassimo - Chai Latte
Chai Latte is een heerlijke kruidige drank die vanuit India onze kant is opgewaaid. Traditioneel wordt de drank gemaakt met kruiden, specerijen, thee en warme melk. Met Tassimo zet binnen een handomdraai een smaakvolle Chai Latte op tafel. Ervaar de echte Chai. 


Tassimo - Milka (choco)
Met Tassimo geniet u thuis van een perfect bereide Milka Warme Chocolademelk. Een heerlijke warme chocolademelk met een zijdezachte laag bovenop in een handomdraai. Zet thuis heel eenvoudig een heerlijke warme chocolademelk met Tassimo.


Tassimo - Jacobs Latte Macchiato Caramel
Geniet van de TASSIMO Caramel Macchiato, voorzien van 3 opvallende lagen: melkroom met een zoete karamelsmaak, intense espresso en een fijne schuimlaag.

Specificaties
Art.nr.CWP1159011
KoffiesoortTassimo
Reviews