Promoties

Koffie promoties Koffie promoties

* J.J Darboven voorraadbus - Actiecode CADEAU161 - minimale bestelwaarde €15,-
Capsulehouder voor Nespresso® - Actiecode CADEAU162 - minimale bestelwaarde €20,-
Originele koffiemokken (2 stuks) - Actiecode CADEAU163 - minimale bestelwaarde €25,-
Maximaal 1 actiecode per klant/bestelling | Geldig t/m 24-04-2019

30 Artikel(en)

per pagina

30 Artikel(en)

per pagina

Promoties

Dankzij een scherp inkoopbeleid en goede contacten met leveranciers, kunnen wij altijd de scherpste prijzen aanbieden op onze site. Wij gunnen iedereen de beste koffie voor de beste prijs. Daar profiteer jij van. We hebben koffiepromoties in alle soorten en maten. Neem onze koffiepakketten. Daarmee kunt u heel voordelig kennis maken met verschillende koffiemerken en uiteindelijk zelf uw favoriet bepalen. Soms krijgt u er zelfs een cadeau bij, zoals een heerlijke reep chocolade van Tony’s Chocolonely! Of misschien wilt u een proefpakket met capsules voor Nespresso omdat u van variatie houdt. Een koffiesmaak voor elk moment van de dag. Het is allemaal mogelijk. We hebben zelfs promoties met koffiemachines in combinatie met gratis bonen of capsules. Kortom, kijk regelmatig op deze pagina en kom erachter wat u kunt besparen!

Topmerken

Op onze site kunt u onder andere terecht voor de beste koffiebonen, van bijvoorbeeld Lavazza, illy en Segafredo. Maar ook steeds meer thuisbarista’s raken verslingerd aan de koffie van koffiebranders als Celeste d’Oro en Grand Maestro Italiano. Topmerken die koffie produceren waar de kwaliteit vanaf spat. Ook hebben we een geweldig aanbod aan koffiecups voor Nespresso® of Dolce Gusto® en gemalen filterkoffie. Kijk snel of uw favoriete koffie erbij staat. Bent u op zoek naar pads voor uw Senseo® apparaat? Ook dan bent u bij Koffiemarkt aan het goede adres. Natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs.

Voordeel

Wij proberen iedereen te laten genieten van kwaliteitskoffie voor een voordelige prijs. Wij gunnen iedereen heerlijke koffiemomentjes. Natuurlijk snappen wij dat het niet altijd makkelijk is om de perfecte boon te vinden voor een overheerlijke espresso. Daarom proberen wij u zo goed mogelijk te informeren over de koffies in onze webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan 100% achter onze producten. Daarom geven wij garantie op onze koffies: wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Als de koffie niet naar wens is, mag u gebruikmaken van onze 100% proefgarantie. Een prachtig systeem waardoor iedereen onbezorgd kan genieten van koffie. Profiteer snel van de prachtige koffiepromoties bij dé online koffiewinkel van België, Koffiemarkt.

Meer koffie