VAB

Grand Maestro Italiano koffie Grand Maestro Italiano koffie

We maken het nu extra aantrekkelijk voor jou. Bovenop de spectaculaire korting en gratis levering krijg je ook nog eens twee originele Grand Maestro Italiano koffiekoppen cadeau. Kies uit koffiebonen, gemalen, koffiepads, cups voor Nespresso® of Dolce Gusto®.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

What’s your flavor?

Zoals vele koffiemerken heeft ook Grand Maestro Italiano verschillende smaken ontwikkeld en zijn er verschillende Grand Maestro Italiano bonen. Naast de originele bonen van Grand Maestro Italiano, bestaat ook de Celeste. Dit is een krachtige, temperamentvolle koffie met mokka-accenten. Vooral deze mokka-accenten zorgen voor een geheel eigen smaak en karakter. Wat deze koffie tevens bijzonder maakt, is dat de bonen net iets langer zijn gebrand dan de original bonen. Door deze branding krijgt de Celeste een extra pittige smaak.

Grand Maestro Italiano heeft ook cafeïnevrije bonen. Koffieliefhebbers die meer dan drie koppen koffie per dag drinken, kiezen regelmatig voor cafeïnevrij. Ook zwangere vrouwen die veel koffie drinken, kiezen steeds vaker voor cafeïnevrij. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel overheerlijke koffiesmaken met een cafeïnevrije variant, zo ook Grand Maestro Italiano. De Grand Maestro Italiano bonen zijn allemaal volgens authentiek Italiaanse wijze gebrand en hebben daardoor de typische Italiaanse koffiesmaak.

Ervaar het zelf

Hoewel wij nog vele woorden kunnen schrijven over de intens volle smaak van Grand Maestro Italiano bonen, kunt u het beter zelf ervaren. Kunt u niet kiezen uit de original bonen en de Celeste? Dan is het proefpakket iets voor u. Met het proefpakket kunt u voordelig kennismaken met deze bonen en uw favoriet kiezen. Welke variant u ook kiest, met de Grand Maestro Italiano bonen is het eenvoudig om een overheerlijke espresso op tafel te zetten. Verwen uzelf en uw visite met deze fijne kop koffie en vergeet even alles om u heen. Bij Koffievoordeel bestelt u voordelig en krijgt u het gratis thuisbezorgd.

De koffie werd tot voor kort slechts geschonken in horeca gelegenheden en dan voornamelijk in toprestaurants en sterren hotels. Des te meer zijn wij verheugd dat we de Grand Maestro Italiano cups voor de Nespresso machine online kunnen aanbieden voor een voordelige prijs. Voor deze koffie zijn alleen de allerbeste, zorgvuldig geselecteerde bonen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië gebruikt. De bonen worden vervolgens op authentieke Italiaanse wijze gebrand, waarbij er een samenspel plaatsvindt van melangeren, branden en bereiden. Dit zorgt voor de traditionele Italiaanse koffiesmaak, maar dan net een tikkeltje anders, meer intens en verfijnd. 

Verschillende smaken capsules

Alle Grand Maestro Italiano koffie is uiterst verfijnd en zeer intenst, maar er zijn natuurlijk verschillen binnen de smaken die Grand Maestro Italiano op de markt heeft gebracht. Koffievoordeel biedt u vier overheerlijke smaken in cups voor de Nespresso machine die elk hun eigen kwaliteiten bevatten: Il Delizioso, Grande, Lungo Di Lusso en Intenso. Hieronder een korte karakterschets van elke smaak:

  •  Il Delizioso is licht gebrand en is zeer mild, maar heeft een volle body. In deze koffie proef je de invloeden van noten en hij heeft een schitterende crème laag.
  •  Grande is een melange van 100% Arabica bonen en is vrij mild van smaak met een volle afdronk. Gemiddeld qua sterkte, maar intens genoeg om te blijven boeien.
  •  Lungo Di Lusso is gemiddeld van sterkte en is perfect om de dag mee te beginnen. Het aroma is geconcentreerd en zacht, de smaak is mooi in balans.
  •  Intenso, de naam zegt het al. Dit is de meest krachtige en sterke koffie van Grand Maestro Italiano. Doordat de bonen langzaam zijn gebrand, heeft de koffie een vol aroma.

Italiaanse koffie in cups voor Nespresso machine

Het land Italië staat onder andere bekend om zijn uitstekende koffie. Zelden proeven we een betere cappuccino of espresso dan in Italië nietwaar? De vriend van Sabino Russo geeft aan deze traditionele smaak een verrassende twist en zorgt voor nog meer intensiteit. Dit alles maakt de koffie van Grand Maestro Italiano onmisbaar in uw voorraadkast. Doordat de koffie nu tevens verkrijgbaar is in handige cups voor de Nespresso machine, is de koffie niet slechts toegankelijke voor horecagelegenheden, maar kan het ook thuis worden geconsumeerd.

Wilt u niet meer gebonden zijn aan Nespresso cups maar ook andere koffie kunnen drinken met uw Nespresso machine? Koffievoordeel biedt u verschillende alternatieve cups voor de Nespresso machine. Zo bieden wij onder andere Australian en Celeste d’Oro aan in capsules geschikt voor alle Nespresso machines. Bekijk ons gehele assortiment capsules en ontdek de vele mogelijkheden.