Voor de lezers van Gazet van Antwerpen

Lekkere koffie voor alle soorten apparaten Lekkere koffie voor alle soorten apparaten

Koffiemarkt.be heeft een unieke promotie voor de lezers van de Gazet Van Antwerpen. Maak kennis met de lekkerste koffies voor de allerlaagste prijs. Nu met gratis 2 luxe dubbelwandige glazen! Lekkere koffie voor alle soorten koffieapparaten. Geniet van de hemelse koffie van Celeste d’Oro of van het exclusieve merk Grand Maestro Italiano. Profiteer nu van deze tijdelijke promotie en maak snel een keuze uit de koffiepakketten! De bestelling wordt ook nog gratis geleverd.

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina

Celeste d’Oro, Hemels Goud

Celeste d’Oro is de Italiaanse vertaling van “hemels goud”. Een terechte naam van dit koffiemerk. Fijnproevers zijn vol lof over de heerlijke, aromatische smaak van deze Italiaanse koffie. De bonen zijn volledig afkomstig van de Arabica plant en voldoen aan alle Fairtrade eisen. Celeste d’Oro is een exclusief en relatief onbekend merk. Steeds meer koffieliefhebbers en espressokenners kennen inmiddels deze speciale koffie. Nu heeft ook u de kans om dit uitzonderlijke koffiemerk in huis te halen! Als u nog niet bekend bent met Celeste d'Oro koffie is dit de uitgelezen kans om deze zelf eens uit te proberen. Bestel snel een van de pakketten.

Grand Maestro Italiano, de koning onder de koffie

De koffie van Grand Maestro Italiano wordt ook wel de Koning onder de Koffie genoemd. En dat is niet voor niets. Proef de volromige smaak van deze koffie en je snapt deze titel. Laat je verrassen door het mooie proefpakket met de heerlijke filterkoffie van Grand Maestro Italiano. Of bestel het extra voordelige pakket voor het Senseo®-systeem. Het is nu wel heel aantrekkelijk om deze koffie te proberen. Bestel snel een van de pakketten en overtuig jezelf. Nu met twee dubbelwandige glazen cadeau!

Waarom nu bestellen?

  •  Snelle bezorging.
  •  Gratis verzending.
  •  Unieke lezersaanbieding.

Pakketten voor alle koffieapparaten

Deze promotie geeft iedereen een unieke kans. Of je nu een filterkoffiezetapparaat hebt, een Nespresso-, Senseo- of Dolce Gusto-systeem, of een volautomatische espressomachine, er is altijd een pakket dat bij je past. En je krijgt er 2 dubbelwandige glazen bij. Bestel online en profiteer van onze snelle levering. Geen verzendkosten!