Veilig online betalen bij koffiemarkt

Betalen bij koffiemarkt.be is altijd veilig. U kunt bij ons op één of meer van de volgende manieren betalen:

Achteraf betalen

U kunt bij ons na ontvangst betalen. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u per e-mail een orderbevestiging. Wij starten vervolgens met het leveringsproces en u ontvangt uw bestelling binnen enkele dagen aan huis. Bij uw bestelling zit een factuur, waarop ons rekeningnummer en het door u verschuldigde bedrag op is vermeld. Wij verzoeken u vriendelijk om na ontvangst van uw bestelling de factuur te voldoen binnen 14 dagen.

Bij eerste bestellingen met een aanzienlijk totaalbedrag, vragen wij om een aanbetaling.

Maaltijdcheques / Ticketrestaurant

U kunt sinds kort ook met uw maaltijdcheques bij betalen. Dit is een veilige en gemakkelijke manier van betalen. Als u de bestelling plaatst wordt u doorverwezen naar de beveiligde pagina Payzen Payment Services en kunt u door middel van uw kaartnummer en CVC nummer in te voeren de bestelling gemakkelijk afronden. Blijft er een resterend bedrag over kunt u deze via een andere betaaloptie voldoen. 

 

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop bij ons betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeurt aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart (net zoals bij een creditcard). Hierbij gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Creditcard (Visa, MasterCard)

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren. Wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Vanaf het moment van bestellen vindt er een reservering op uw creditcard plaats. Uw creditcard wordt vervolgens belast op het moment dat een artikel is verzonden. Wij accepteren Master Card, Visa en American Express.

Betalen met PayPal

Betaal eenvoudig via PayPal. Een PayPal-rekening kunt u gebruiken als digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar u uw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kunt u meer informatie vinden over betalen via Paypal.

Betalen via Paypal doet u als volgt

1. Volg alle stappen in uw winkelwagen
2. Kies bij de stap 'betaalwijze' voor Paypal.
3. U wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
4. Log in met uw PayPal account.
5. Bevestig de betaling.

Bedrijfsgegevens

Koffiemarkt.be
Een afdeling van Wijnvoordeel Belgie BVBA
Bosstraat 71 Bus 3C
3560 Lummen
RPR Antwerpen, afdeling Hasselt
BTW-nr BE0897.127.660

IBAN: BE97 3630 3059 4749